Eva:

“Tijdens de sessies voel ik dat er dingen (energie, emoties, …) in beweging komen. Het werkt diep door, waardoor het niet altijd in woorden uit te drukken valt wat er precies gebeurt. Een verandering in mijn dagelijks leven is dat ik gezonder eet.”

Nadia:

“Ik volg meer mijn intuïtie waardoor ik krachtiger in mijn schoenen sta. Terwijl ik verander, verandert mijn omgeving ook mee. Zo merkte ik dat mijn moeder zich de laatste tijd veel opgeluchter voelt. Agna is een enthousiaste coach die tijd voor je neemt. Ze zorgt dat elke stap volledig is afgerond vooraleer ze met een volgende stap verder gaat. Elke sessie sluit af met dankbaarheid en liefde waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat.”

Joke:

“Ik wou je graag nog bedanken voor onze sessies.

Bij onze eerste sessie leerde je me hoe ik mezelf kon ontstressen op een moment waar ik het het meeste nodig had, ik kan nog steeds niet geloven hoe je erin geslaagd bent om een stresskip zoals ik tot rust te brengen!

De tweede sessie was iets helemaal anders. Er kwamen heel wat gevoelens bij me los waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden... Achteraf heb ik eens goed gehuild, niet van verdriet maar eerder van opluchting en ja ik ben dan ook hooggevoelig dus tranen horen daar nu eenmaal bij. Het heeft me meer doen nadenken over mezelf en laten beseffen hoe belangrijk het is om af en toe eens een paar minuten tijd voor mezelf te nemen, iets waar ik het vroeger heel moeilijk mee had! Kortom Agna, je bent een geweldige coach en ik ben ervan overtuigd dat je nog vele mensen zal helpen in het leven!”

Dorothea:

"Een aantal coachingsessies met Agna zorgden voor een eerste doorbraak, een opheldering. Levenslange angst en paniekaanvallen, hyperventilatie waren de signalen dat er ergens in mijn levensverhaal iets niet klopte. Na een aantal jaren gestalt-therapie kwam ik in een acceptatie maar geen verlichting van de situatie. Met Agna in de mogelijkheid komen om dieper door te dringen in mijn blokkades voelde meteen aan als een sleutel. Na de eerste sessie wist ik dat ik iets achter mij liet. En dit bleek tot op vandaag waarheid. De tweede sessie was even doordringend en liet ook een positief effect na. Het is een bijzondere ervaring en met als troef , het empathisch aanwezig zijn van Agna. Een aanrader is wat ik op zijn minst kan zeggen… "

Judith: 

"Ik kwam bij Agna om stress ten aanzien van een bepaalde situatie op te lossen.

Agna stelde de juiste vragen: waar ik normaal ga uitweiden en om de hete brei heen draai hield ze me op een prettige manier goed bij de les. Tussentijds vroeg ze me meermaals om opnieuw ‘aan te komen’ (bij mezelf). Ik zit meestal erg in mijn hoofd, weg van mijn gevoel, en dat had zij direct in de gaten! Agna luistert enorm goed en is mede daardoor erg vindingrijk zonder het moeilijker te maken dan het is. In één sessie kwamen we tot de kern van de stress en heb ik met haar hulp een waslijst aan zelfsabotages opgelost. Daarmee heb ik een belangrijke stap in mijn zelfontwikkeling kunnen zetten. Heerlijk!"

Ilse:

"Agna zet mensen in beweging en geeft mij dat duwtje in de rug om in actie te komen.  

Niet door te vertellen wat ik moet doen, maar door me zelf te laten ontdekken wat ik kan veranderen om mijn doel te bereiken, zoals het wegnemen van mijn obstakels voor mijn verdere ontwikkeling,  mijn toename van zelfvertrouwen, het wegnemen van mijn stress en onderzoeken wat mij gelukkig maakt.  

Tijdens onze sessies had ik zowel emotionele gevoelens als ook emotionele blokkades.  

Maar door contact te maken met mijn diepste zelf en de open toewijding en zachte stem van Agna, heb ik meer en meer geleerd om deze emotionele gevoelens en emotionele blokkades achterwege te laten.

Ik heb ook sommige relaties anders kunnen aanpakken en daar ben ik zeer blij om.

Agna heeft dit uitstekend gedaan en ik zal zeker bij haar nog eens teruggaan."

Kathleen:

"Agna coacht op een heel natuurlijke manier. Ze gunt je haar volledige focus en liefdevolle aandacht. Met haar rustige houding en stem stelt ze je helemaal op je gemak. Ze stelt to the point open vragen en laat je in rustige stappen zelf tot inzicht komen. Tegelijkertijd denkt ze met je mee en reikt nuttige tips aan. Dit laat je toe om in een veilige omgeving en in vertrouwen moeilijkheden en kwetsbaarheden te verkennen, te transformeren en nieuwe overtuigingen en inzichten te integreren. Het is heel mooi om in contact met je diepste zelf deze veranderingen te ervaren.

Kortom je voelt dat Agna in haar kracht staat en coacht vanuit haar hart."

Birgit:

"Je stelde me dadelijk op mijn gemak door je vriendelijke en goedlachs overkomen. Ik vond het super dat je de sessie aanpaste aan wat zich op dat moment aandiende, nl. het werken rond de aanvaarding van mijn naam. Hierdoor ben ik zelf tot inzicht gekomen dat dit een essentieel thema voor mezelf is. Eerder had ik hier nooit bij stil gestaan.

Wegens omstandigheden ging de sessie via Skype door. Normaal houd ik hier niet van, toch heb ik de sessie als heel aangenaam ervaren omdat je me dadelijk het gevoel van vertrouwen en connectie gaf.

Bedankt voor de sessie Agna."

Olivier:

"Ik had een geweldige ervaring met Agna als coach. Ze hielp me vanuit het hart duidelijkheid te krijgen over mijn doel. Ze presenteerde drie effectieve methoden die we samen hebben getest tijdens onze sessie. De verkenning verliep soepel en prettig en ik voelde me gesteund gedurende het hele proces. Dankzij haar begeleiding leef ik nu met meer vertrouwen mijn reis naar mijn eindbestemming. Ik beveel haar dan ook van harte aan!