Live The Connection is een zeer krachtige methode om verschillende vormen stress in je leven weg te nemen.

 

Gevolgen van stress

Stress kent iedereen wel. We weten allemaal dat stress veel negatieve gevolgen heeft, op het vlak van je gezondheid, zowel fysisch als psychisch. Het is ook een belangrijke oorzaak van problemen in relaties. Als je stress hebt, ben je de verbinding kwijt met jezelf en je omgeving.

Stress wegnemen

Uit neurowetenschappelijk onderzoek blijkt dat als we in stress zijn, onze twee hersenhelften niet meer zo goed samenwerken. We kunnen rust en vrede beleven als onze twee hersenhelften met elkaar verbonden zijn. Live The Connection kent een eenvoudige en krachtige tool: ‘Het ABC van ontstressen’. Met ‘Het ABC’ verbind je de twee hersenhelften weer met elkaar en voel je weer de verbinding met jezelf en je omgeving.

 

Van energievretende daadkracht naar vanzelf je doelen bereiken

Je kan in je leven ontdekken dat je niet gelukkig bent met dingen zoals ze lopen, dat je het graag anders wilt. Je kan er dan bewust voor kiezen om deze dingen aan te pakken. Je wil dingen veranderen en je gebruikt je wilskracht om dit te verwezenlijken. Dit lukt ook, maar wat we niet beseffen, is dat deze wilskracht héél veel energie vraagt en onbewust leidt tot een burn-out, een depressie of andere aandoeningen.

De grote kracht van Live The Connection is dat het inwerkt op het onderbewuste niveau. 95% van onze gedragingen en overtuigingen vinden hun oorsprong in en worden gestuurd door het onderbewuste. Het onderbewuste geheugen werkt veel sneller dan het bewustzijn, waardoor er op korte tijd heel veel zaken kunnen opgelost worden.

Natuurlijk is er een wisselwerking tussen het bewuste niveau en het onderbewuste niveau. We kiezen bewust voor wat we willen en veranderen dan dingen op het onderbewuste niveau. Hierdoor krijg je automatische, helpende impulsen. Deze impulsen zorgen ervoor dat de dingen die je bewust wilt bereiken vanzelf gaan: ze worden automatisch aangestuurd door je onderbewuste. Zo komt er energie en levensvreugde vrij.

 

Zoveel mogelijkheden met Live The Connection.

Naast ontstressen en je onderbewuste herprogrammeren om belemmerde overtuigingen en

storend gedrag aan te pakken, werk je met LTC ook op een nieuwe manier aan je relaties.

Het gaat dan niet alleen over de relatie met een levenspartner. Je kan dit veel ruimer zien: ook relaties met je kinderen, collega’s, buren, familie, vrienden, een plaats, een organisatie, en niet te vergeten de relatie met jezelf doen mee. Met LTC kan je deze relaties ontstressen en er weer Liefde in brengen.

LTC heeft oneindig veel mogelijkheden! Elke dag opnieuw ben ik weer verbaasd over iets wat daadwerkelijk veranderd is in mijn leven of sta ik met open mond te luisteren naar de veranderingen die LTC bij anderen teweeg gebracht hebben.

 

Marina Riemslag vertelt.

In onderstaande video vertelt Marina Riemslag, grondlegster, over de methode.
Ze legt uit welke problemen je kunt oplossen met Live The Connection. Ook vertelt zij op basis van welke wetenschappelijke bronnen ze deze methode heeft ontwikkeld.